Uw zaak in goede handen!
 

Onze aanpak: Uw zaak in goede handen!

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw situatie bij ons in goede handen is. Daarom nemen wij de tijd voor u en willen we u zo duidelijk mogelijk uitleggen welke juridische oplossing in uw geval het beste is. We zorgen ervoor dat we goed bereikbaar zijn en dat wij onze juridische kennis bijhouden. Uw zaak is onze zaak!

Kwaliteit voor een redelijk prijs

Per notariskantoor verschillen de tarieven en de opbouw daarvan. Voor u is het belangrijk deze tarieven goed te vergelijken. Het is daarbij wel van belang dat u ook een goed beeld heeft van de expertise en kwaliteit van het kantoor. Niet altijd is de goedkoopste notaris de beste.

Wij vinden dat u het beste geholpen bent als u een goede, eerlijke prijs wordt berekend voor kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

Vaste en flexibele tarieven

Wij bieden u voor de meeste dienstverlening een vaste prijs, waarbij we alleen voor echt onvoorziene bijzonderheden of meerwerkzaamheden een voorbehoud maken. Voor sommige dienstverlening, als de afwikkeling van een nalatenschap, het opstellen van een verdelingsakte of het doen van een successieaangifte, offreren wij een uurtarief, omdat het aantal te besteden uren voor die specifieke dienstverlening vooraf moeilijk in te schatten is. Uiteraard houden wij in dit laatste geval uw uren goed bij en kunt u te allen tijde een urenoverzicht van ons ontvangen.

Wanneer u contact opneemt met ons, vertellen wij u graag persoonlijk wat uw kosten zullen zijn.