Uw zaak in goede handen!
 

Onze aanpak: Uw zaak in goede handen!

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw situatie bij ons in goede handen is. Daarom nemen wij de tijd voor u en willen we u zo duidelijk mogelijk uitleggen welke juridische oplossing in uw geval het beste is. We zorgen ervoor dat we goed bereikbaar zijn en dat wij onze juridische kennis bijhouden. Uw zaak is onze zaak!

Kwaliteit voor een redelijk prijs

Per notariskantoor verschillen de tarieven en de opbouw daarvan. Voor u is het belangrijk deze tarieven goed te vergelijken. Het is daarbij wel van belang dat u ook een goed beeld heeft van de expertise en kwaliteit van het kantoor. Niet altijd is de goedkoopste notaris de beste.

Wij vinden dat u het beste geholpen bent als u een goede, eerlijke prijs wordt berekend voor kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

Tarieven

Wij verzorgen onze werkzaamheden in beginsel tegen een uurtarief dat jaarlijks per medewerker of (kandidaat)notaris wordt vastgesteld. Voor bepaalde werkzaamheden kunnen we u uiteraard vooraf een inschatting geven van de verwachte kosten op basis van de ingeschatte tijdbesteding, zodat u een idee heeft hiervan.

Uiteraard houden wij de door ons geschreven uren goed bij en kunt u te allen tijde een urenoverzicht van ons ontvangen.

Wanneer u contact opneemt met ons, vertellen wij u graag persoonlijk wat de kostenindicatie zal zijn.