Making notes

Rente derdengelden

Per 1 april 2020 brengt de bank die de derdengelden van ons kantoor beheert een negatieve rente in rekening. Wij rekenen deze rente door bij de cliënt voor alle ontvangen of beheerde gelden die hun zaak betreffen of daarmee verband houden.
(Publicatie: Den Haag, 16 januari 2020)

 

Offerte Aanvragen

Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen en welke kosten daarmee gemoeid zijn? Vul dan even dit formulier in. We nemen dan contact met u op om u kort wegwijs te maken in onze dienstverlening en om u een indicatie te geven van de kosten. Want helderheid staat altijd voorop bij ons kantoor.

Het is sommige periodes erg druk op ons kantoor. Wij proberen dan ons te richten op de cliënten die op dat moment al aan de beurt zijn. Soms lukt het ons dus niet om (op korte termijn) te reageren. Wij reageren niet op alle algemene inlichtingsverzoeken via dit formulier. Misschien kunt u ook op het formulier aangeven of u al cliënt bent van ons kantoor of wie u ons kantoor heeft aangeraden. In periodes waar het te druk is om iedereen te kunnen helpen, is dit een aanbeveling. Wij vragen u vriendelijk om uw begrip.

Wilt u in ieder geval de velden gemarkeerd met een * invullen?
   
  Specificeer zomogelijk kort uw aanvraag: